Totalt
  Vis handlekurv
  Varenummer:
  342946

  Kastle TX98 18/19 toppturski

  kastle tx98 18/19 toppturski
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Størrelse
  Lager:
  4
  Pris NOK:
  6999,-
  (9499,-)
  Velg farge/størrelse
  Beskrivelse:
  Kastle TX98 18/19 toppturski
  LETT DRAPÅSKI!
   
  TX98 er en ski det er lett å forelske seg i, skiens stabile nedoveregenskaper parret opp med en vekt som blåser en del ski av veien gir et toppturski av dimensjoner. Ved bruk av den patenterte Hollowtech 2.0 teknologien kan Kästle fjerne unødvendig materiale, gjøre skien mer absorberende mot ujevnheter og slag samtidig som skien føles stabil og sterk. Hver ski får tilpasset Hollowtech 2.0 hull. Skiene produseres i en semi-cap hvor det lette Karuba-trekjernen danner grunnlaget for en utrolig lett plattform hvor det ikke skorter på kjøreegenskapene.  
   
  TX98 er en ski som takler og krever fart. Med 21m svingradie er dette en ski som krever litt mer plass men som på ingen måte oppleves som tungkjørt. Skien egner seg godt til toppturer og hytte-til-hytte turer. 98 mm under foten er blant de beste allround-breddene som holder deg flytende også når det kommer pudderdump. 
   
  Skien har tip & tail rocker samt positivt spenn under foten som gjør den til en sikker allrounder for lengre toppturer hvor snøforholdene kan variere.
   
  Vekt: 1355 g (178cm)
  Mål: 128 - 98 - 118 mm
  Radius: 21 m 
  Materiale: Karuba og glassfiber.
  Lengdene: 178, 188 cm 

  VI HAR TESTET DENNE SKIEN
   
  og det er grunnen til at skien havner i butikken. Skien egner seg godt til de som har vært på alpinski tidligere, de fleste vil kjenne igjen stabiliteten og stivheten som på ingen måter holder igjen på morro-faktoren denne skien bringer med seg. Christoffer på bruket har denne som eneste toppturski-quiver og hjelper deg gjerne med å sette sammen din skipakke.
  Om du lurer på hvordan denne skien passer til ditt bruk send oss en mail eller ring toppturtelefonen: 73808940
   
  Som en minimalistisk toppturskisett anbefaler vi oppsett med Marker Alpinist 12. Denne koster hos oss 3299,- 
  Til et bredere bruksområde med noe heisskikjøring anbefaler vi Dynafit Radical 2 FT, du velger denne fra tilbehørslisten lengre nede.
   

  Har dere pakkebygger, pakkepris?

  Vel, vi jobber hele tiden for å være konkurransedyktige når det kommer til pris. Vi har èn pris på skien, uavhengig om du kjøper ski, sko og binding. Samme gjelder binding og sko, kjøper du binding hos oss får du med montering. Kjøper du sko hos oss får du med tilpassing av innersko og to blokkepunkt. Da kan du faktisk spare penger på å kjøpe lokalt. 

  Kjøper du binding på nett og ønsker dette montert profesjonelt og korrekt hos oss tar vi 700,- 

  Kjøper du sko på nett og ønsker dette profesjonelt tilpasset av oss som har mange års erfaring med skotilpassing koster dette fra 1200,-  

   
  Varenummer:
  342466
  movement-free-tracks-st-ii
  Varenavn2:
  4299,-
  (5999,-)
  Les mer
  Varenummer:
  1321935
  dynafit--st-rotation-12
  Varenavn2:
  5199,-
  (6499,-)
  Les mer
  Har du spørsmål om produktet?