Totalt
  Vis handlekurv
  Varenummer:
  1354371

  ArcTeryx Atom LT Hoody Womens

  arcteryx atom lt hoody womens
  arcteryx atom lt hoody womens 0 1354371.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 1 1354371_1.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 2 1354371_2.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 3 1354371_3.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 4 1354371_4.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 5 1354371_5.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 6 1354371_6.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 7 1354371_7.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 8 1354371_8.jpg
  arcteryx atom lt hoody womens 9 1354371_9.jpg
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  26297 Dark Titanite
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Lager:
  2
  Pris NOK:
  1299,-
  (2499,-)
  Velg farge/størrelse
  Beskrivelse:
  ArcTeryx  Atom LT Hoody Womens

  Isolert hettejakke for mellomlagsbruk under vind- og fuktighetsavvisende ytterskall. Ideell for bruk i lag-på-lag-system under aktiviteter i kaldt vær. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon | LT: Lav vekt.

  Våre Atom LT-produkter er utstyrt med ikke-låsende glidelåser. Dette er et bevisst valg fra designernes side. En av grunnene til å bruke glidelåser som ikke låser, er at de er enklere å bruke med én hånd. Denne designdetaljen bidrar også til å redusere faren for at glidelåsen skader det lette ytterstoffet like ved glidelåsen.

  ATOM LT HOODY

  Denne kroppsnære hybridhettejakken er designet for å fungere som et isolasjonslag i aktiv bruk. Den gir viktig kjernevarme kombinert med god bevegelsesfrihet og pusteevne. Atom LT Hoody er lett og komprimerbar, med Coreloft™-isolasjon i overkroppen, armene og hetten. Sidestykkene og områdene under armene består av ventilerende, luftgjennomtrengelig fleece med myk overflate. Et vind- og fuktighetsavvisende ytterskall gjør jakken mer anvendelig som selvstendig plagg.

  NØKKELPLAGGET

  Faktum: Alle som jobber på hovedkontoret eier minst én Atom LT. De fleste av kvinnene har to.
  Årsaken: Coreloft™-isolasjon i et lett taftskall. Like behagelig som en sovepose, men den føles vektløs.

  VINDSKALL

  Fordelen med tafttekstiler er at de er lette og luftige samtidig som de avviser vind. Atom-serien har ytterstoff av impregnert taft som gir plaggene langvarig evne til å avvise fuktighet. I lett nedbør kan Atom LT brukes som ytterlag.

  UNNGÅ SVETTE

  Mellomlag som også kan fungere som ytterlag har varierende væravvisende evner. De har også varierende evner når det gjelder fukthåndtering. I tillegg til at den er laget av pustende Coreloft™-isolasjon, har Atom LT luftgjennomtrengelige, myke sidestykker av fleece som bidrar til å regulere temperaturen under kraftanstrengelser.

  PAKK LETT

  Atom er svært komprimerbar, og lar seg pakke ned til en liten bylt av lagret varme. Oppbevar jakken i plaggets egen lomme, eller pakk den inn i ermet eller hetten hvis du ikke mangler plass. Rist den, så får den tilbake sin opprinnelige form, om og om igjen.

  Har du spørsmål om produktet?