Totalt
  Vis handlekurv
  Varenummer:
  LV12011

  Osprey Talon 33

  osprey talon 33
  osprey talon 33 0 LV12011.jpg
  osprey talon 33 1 LV12011_1.jpg
  osprey talon 33 2 LV12011_2.jpg
  osprey talon 33 3 LV12011_3.jpg
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  Black
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Lager:
  2
  Pris NOK:
  1300,-
   
  Velg farge/størrelse
  Beskrivelse:
  Osprey Talon 33 
   
  Ikonisk er ofte det order som folk bruker når de beskriver Talon serien. Og dette er noe som vi tar som et kompliment.Talon 33 er for de som er fjell eksperter. Den kommer med et AirSpace™ ryggpanel,"die-cut" hoftebelte og skulderremmer som sørger for at lasten er under kontroll , samtidig som den gir nok med ventilasjon. Og med justerende skulderrem betyr at du finner den størrelsen som passer perfekt til deg. De små lommene på hoftebeltet er et ideel sted for å plassere en telefon,GPS,energibar osv. På topplokket er det en litem lomme hvor du kan plassere mindre ting som en hanske,luer eller et kart.
   
  Talon 33 kommer med integrert topplokk komprimering og komprimeringsremmer på siden som er designet slik at de kan plasseres enten under eller over de elastiske side lommene. På forsiden av ryggsekken så er det en stor mesh lomme som passer for oppbevaring av en våt jakke eller ekstra klær.
   
  Å holde seg hydrert er ingen problem, Talon kommer med en ekstern lomme som er utviklet for en rask tilgang til et drikkesystem. Har du behov for å ha frie hender? Ja,da er det bare å ta i bruk vårt unike Stow on the Go™ system,dette er utviklet slik at du ikke trenger å stoppe for å feste stavene, du fester de enkelt og raskt mens du er i bevegelse.Og en hjelm kan du feste sikkert med Osprey Lidlock.™ Ikke nok med det med de grafiske refleks detaljene sørger for at du er synlig for andre når det er dårlig med sikt. Ikonisk? Ja det stemmer det.
   
  Varenummer:
  LV12015
  osprey-talon-11
  Varenavn2:
  1000,-
   
  Les mer
  Har du spørsmål om produktet?