Totalt
  Vis handlekurv
  Varenummer:
  343207

  IDT Rulleski Skate Std. Klæbo Edition RM2

  idt rulleski skate std klaebo edition rm2
  idt rulleski skate std klaebo edition rm2 0 343207.jpg
  idt rulleski skate std klaebo edition rm2 1 343207_1.jpg
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Størrelse
  Lager:
  1
  Pris NOK:
  2499,-
  (3290,-)
  Velg farge/størrelse
  Beskrivelse:
  IDT Rulleski Skate Std. Klæbo Edition RM2

  IDT skate elite herre er en ski som er utviklet i et samarbeid med landslaget og flere av de beste skiløperne i Norge. Skate elite herre er en rulleski på hele 71,5cm noe som gjør den lengre enn de fleste andre skøyteski på markedet. Den perfekte redskapen for den som ønsker seg en rulleski med den mest skilike følelsen i avsluttningen av skyvet. Passer lengere menn og juniorer/seniorer som ønsker seg det lille ekstra ut av sommertreningen sin. 

  IDT leverer forskjellig rullemotstand på sine rulleski der 1 ruller lettest og 4 tyngst. Skate elite herre leveres denne gang med en litt tyngere rullemotstand 3. 

  IDT skøyteski leveres i tre forskjellige lengder:

  1. Skate standard: Lengde 64cm og vekt 813g

  2. Skate elite dame: Lengde 68cm og vekt 810g

  3. Skate elite herre: Lengde 71,5cm og vekt 860g 

  Skate standard er den mest brukte modellen for juniorer og førstegangskjøpere på rulleski. Dette er fordi at lengden gjør skiene lettere å føre samt lettere å skyve fra på. 

  Skate elite serien med en lengre stamme gjør rulleskiene mer stabile i høy fart, samtidig som at man får et skyv som er teknisk sett mer likt det å skyve i fra på en langrennski. Dette er derfor en modell som egner seg bedre for lengere personer eller utøvere som søker de små detaljene i treningshverdagen for å hente ut det lille ekstra før skisesongen virkelig sparkes i gang. 

  Skien kommer uten binding.    
  Har du spørsmål om produktet?