Totalt
  Vis handlekurv
  Varenummer:
  1099731

  ArcTeryx Alpha FL 45 Backpack

  arcteryx alpha fl 45 backpack
  arcteryx alpha fl 45 backpack 0 1099731.jpg
  arcteryx alpha fl 45 backpack 1 1099731_1.jpg
  arcteryx alpha fl 45 backpack 2 1099731_2.jpg
  arcteryx alpha fl 45 backpack 3 1099731_3.jpg
  arcteryx alpha fl 45 backpack 4 1099731_4.jpg
  arcteryx alpha fl 45 backpack 5 1099731_5.jpg
  arcteryx alpha fl 45 backpack 6 1099731_6.jpg
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  1986 Cardinal
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Lager:
  2
  Pris NOK:
  1899,-
   
  Velg farge/størrelse
  Beskrivelse:

  ArcTeryx  Alpha FL 45 Backpack 

  Ultralett (0,65kg), holdbar, svært vann- og vindavvisende klatresekk designet for rask og lett forflytning under alpinklatring, isklatring, klippeklatring eller skialpinisme. Alpha-serien: Klatre- og alpinfokuserte systemer | FL: Fort og lett.

  Arc’teryx fokus på detaljer som øker ytelsen, maksimal funksjonalitet med minimalistisk design og suverent håndverk kombineres i en rask, lett, slitesterk sekk for klatrere og skialpinister. Det starter med materialene. Stor motstandskraft mot været, lav vekt og designet for å tåle møtet med is og granitt – N400-AC²-sekkens stoff har belegg på inn- og utsiden som gir et luft- og vanntett stoff som tåler bortimot alle værforhold og er svært slitesterkt.

  RASK OG LETT BEVEGELSE

  Behagelig bæring er en nøkkelfaktor. Alpha SL 45 bruker en ryggplate av HD 80 til å gi støtte, struktur og polstring. Det effektive bæresystemet gir bærestøtte med minimal vekt. Unike termoformede skulderremmer kombinerer N400r-AC² nylon 6 ripstop, Burly™ dobbeltvevd stoff og HyPUR-cel™-skum. Resultatet er en luftgjennomtrengelig rem som gir komfort og minimerer irritasjon, samtidig som den er overraskende lett. Et enkelt belte i 40 mm-webbing belt bidrar til å redusere sidelengs bevegelse når du tar deg gjennom tekniske ruter. Sekken veier så lite som 670 gram og er optimalisert for å fungere sammen med andre Arc’teryx Ascent-produkter i et ultraraskt, ultralett alpinsystem som er klart for de barskeste forholdene.

  HØY YTELSE

  Rask forflytning krever fortsatt at man bare har med seg det mest nødvendige. Kapasiteten på 45 liter gir tilstrekkelig volum for en lang dag på ski eller en minimalistisk tur over flere dager. Istedenfor et tradisjonelt lokk er det brukt en kombinasjon av trekksnor og RollTop™-lukning. Denne designen reduserer vekt ved å fjerne topplokket som vanligvis dyttes inn i sekken når man er i bevegelse, øker farten og tilgangen til hovedrommet, og lar brukere øke eller redusere sekkens volum etter behov. Når den ikke trengs, kan RollTop™ pakkes ned i sekken slik at den ikke er i veien, mens snølåsen med trekksnor lukker sekken. Surrepunkter i front og på hver av sidene kan brukes til å feste ski eller liggeunderlag, og de elastiske snorene kan brukes til å feste stegjern, isøks eller en jakke så de er lett tilgjengelige i tilfelle plutselig væromslag. To løkker på toppen gjør at sekken kan heises, og en toppstropp holder et tau trygt på plass. Hvert gram teller, så det er ingen overflødige funksjoner eller konstruksjonselementer. Selv sømtapen er redusert til en bredde på bare 15 mm.

  Har du spørsmål om produktet?