Totalt
  Vis handlekurv
  Varenummer:
  1099729

  ArcTeryx Alpha FL 30 Backpack

  arcteryx alpha fl 30 backpack
  arcteryx alpha fl 30 backpack 0 1099729.jpg
  arcteryx alpha fl 30 backpack 1 1099729_1.jpg
  arcteryx alpha fl 30 backpack 2 1099729_2.jpg
  arcteryx alpha fl 30 backpack 3 1099729_3.jpg
  arcteryx alpha fl 30 backpack 4 1099729_4.jpg
  arcteryx alpha fl 30 backpack 5 1099729_5.jpg
  Størrelse:
  Velg størrelse
  Farge:
  Velg farge
  Valgt type:
  Velg farge
  1986 Cardinal
  Velg farge
  Type
  Størrelse
  Lager:
  1
  Pris NOK:
  1699,-
   
  Velg farge/størrelse
  Beskrivelse:

  ArcTeryx  Alpha FL 30 Backpack 

  Ultralett (0,575kg), holdbar, svært vann- og vindavvisende klatresekk designet for raske og lette alpine ruter, isklatring og klippeklatring. Alpha-serien: Klatre- og alpinfokuserte systemer | FL: Fort og lett.

  Alpha FL 30 er ultralett og rask, svært værbestandig og sterk nok for alpine forhold. Den er et glimrende eksempel på raffinert, brukstilpasset Arcteryx-design – kort og godt laget for klatrere. Intenst fokus på realitetene knyttet til rask forflytning i alpine miljøer førte til denne allsidige, strømlinjeformede sekken som kombinerer det siste innen tekstilteknologi med ytelsesfokusert design og stilsikker enkelhet. Alle elementene er nøye gjennomtenkt. Alle funksjonene har en bestemt hensikt. Sekken veier så lite som 585 gram og er optimalisert for å fungere sammen med andre Arc’teryx Ascent-produkter i et ultraraskt, ultralett alpinsystem som er klart for de barskeste forholdene.

  UNIKT MATERIAL

  Arcteryx utviklet N400-AC², et unikt, svært holdbart nylonstoff som uværet preller av på. Polyuretanbelegg på inn- og utsiden gjør at stoffet er vann-, snø- og til og med lufttett, og hvitt fargepigment på innsiden reflekterer lyset slik at det er lettere å se innholdet. Kombinasjonen av N400-AC²-stoff, tapede sømmer og RollTop™-lukning holder elementene ute og beskytter sekkens innhold.

  INGENTING OVERFLØDIG

  Ingen overflødige materialer eller elementer gjør vekten til Alpha FL minimal uten at det går ut over nødvendige funksjoner. Et utvendig system med elastiske snorer fester redskaper, stegjern, standplassjakke, hjelm eller liggeunderlag. Det tradisjonelle topplokket er erstattet med en kombinasjon av Arc’teryx RollTop™-lukning og snølås med trekksnor. Åpningen med hanskevennlig trekksnor gir enkel og rask tilgang, mens RollTop™-lukningen gir værbestandig forsegling som når den ikke trengs kan brettes inn i sekken slik at den ikke er i veien. RollTop™ kan også brukes til å øke sekkens volum. En enkel stropp på toppen holder et tau trygt på plass, og den unike laminerte skulderremkonstruksjonen gir behagelig bæring uten unødvendig vekt. En utvendig sikkerhetslomme har plass til viktige småting.

  Har du spørsmål om produktet?